1657211977-huge_edited_edited.jpg

MARKNADSFÖRING

TJÄNSTER / MARKNADSFÖRING

Vi marknadsför din musik 
mot olika håll 
som t.ex spotify spellistor.
Vi  
marknadsför  manuellt.

Image by Tobias Nii Kwatei Quartey

Hur vi marknadsför..

Vi använder oss utav erfarenhet och källor som vi samlat ihop med tiden. När vi marknadsför din musik så riktar vi marknadsföringen mot det håll vi tror passar bäst för din musik genom t.ex genre matchning, playlist kuratorer, radiostationer.

REDOVISNING

Du har möjligheten att få ett dokument med redovisning på marknadsföringen om du önskar det. Du kan även få löpande redovisning medans marknadsföringen pågår.

GENRE MATCHNING

När vi marknadsför din musik så jobbar vi med genre matchning. Ett exempel på detta är när vi ska välja vilka spotify kuratorer att pitcha musiken till, då ser vi till att dessa kuratorer tar emot din genre innan vi pitchar. Detta gäller inte för all pitch, ett exempel är när vi pitchar mot radiostationer så pitchar vi inte endast till radiostationer som spelar enbart en genre.

 

Våra marknadsföringstjänster

Dessa paket vi erbjuder på hemsidan är inte de enda vi erbjuder. Om du vill sätta ihop ett eget paket med oss så kan vi tillsammans diskutera vad som ska ingå och pris. Vi har även andra marknadsföringstjänster än dessa som står på hemsidan. Kontakta oss för mer information.