BOKNINGSREGLER.

1.0 När du bokar hos oss, väljer vi tillsammans en dag för din första session eller en dag där projektet ska påbörjas. Efter bokning så skapar vi en faktura och fakturan är till den månad du bokat session i / den månad projektet påbörjas i. Till exempel om du bokar en helhetsproduktion i oktober, men du bokar att påbörja helhetsproduktionen i november, då får du fakturan i november med förfallodatum som hamnar på den 27e. Detta gäller om inte annat har bestämts tillsammans med oss.

1.1 När du bokar med ordinarie pris (utan erbjudande/rabatt/avdrag) har du möjligheten att flytta din faktura och ditt projekt till en annan månad ifall projektet inte påbörjats. Om du bokar med erbjudande/rabatt/avdrag så kan du inte flytta fakturan. Då betalar du den månad som är bestämd. (t.ex om du bokat i november, så betalar du senast 27e november.).

1.2 När du gör ditt första köp någonsin hos oss och det du köper är en tjänst/produkt som vi har en "avdrag på första köpet" regel för (ett exempel är en "Helhetsproduktion" som vanligtvis kostar 5000 kronor, men varje första köp får 1000 kronors avdrag) så kan du inte nyttja detta tillsammans med ett aktuellt erbjudande eller en aktuell rabatt.

AVBOKNINGSREGLER.

2.0 Avbokning MÅSTE ske genom att du kontaktar oss antingen via telefon, mail, hemsidan eller om du har kontakt med oss via annat som instagram, facebook, skype osv. Missas detta eller glöms bort, prioriteras kundens nästa bokning inte lika högt dem nästkommande 2-3 veckorna. Det är heller inte vårat ansvar att påminna kunden om dennas bokade tid/dag.
 Detta gäller om inte annat bestäms, därför är det bra att ha kommunikation med oss.

2.1 Väljer du att avbryta en redan påbörjad tjänst, så betalar du endast för det arbete som gjorts. Dvs, har det t.ex skrivits en text och bakgrundsmusik producerats, betalar du priset som är satt för detta. Oavsett om du anser efteråt att du inte tycker om det eller bara ångrat dig och vill avbryta.


2.2 Det går ej att omboka en redan bokad tjänst för att nyttja rabatter eller erbjudanden. T.ex, har du i oktober bokat en helhetsproduktion i december och i november dyker en rabatt upp, då kan du ej avboka ditt redan bokade paket i december för att nyttja rabatten i november.

FILTERREGLER.

3.0 Vi arbetar inte med något som innehåller svordomar.


3.1 Då grundaren till Soul Family Entertainment är kristen så är vi även nogranna med att inte jobba med musik som prisar synd. T.ex droger, fylleri, våld osv.

3.2 Vi arbetar inte med omslagsbilder som innehåller naket innehåll. Om en fysisk person är med på omslagsbilden krävs det att privata delarna är täckta (dvs, att ha kläder som täcker de privata delarna och inga sexualiserande kläder). Detta innefattar även korta kjolar, korta shorts, korta klänningar eller annat som visar låren.

PROCENTREGLER.

4.0 Vi erhåller alltid upphovsrätt av den

del av musiken som vi stått för/varit med och skapat.

INBETALNINGSREGLER.

5.0 När du betalar din faktura så måste det ske innan eller på förfallodatumet. Om du inte kan betala på förfallodatumet så kan du få till slutet av månaden på dig att betala. Kan du verkligen inte betala den månaden så kan du få 10 dagar på dig från förfallodatumet. Har du bokat ditt paket efter det vanliga förfallodatumet (som är den 27:e) så betalar du samma dag som du bokar då det fortfarande är samma månad och den 27:e redan passerat, men här gäller samma regler för dig om du inte kan betala, då kan du få till månadens slut på dig att betala och i värsta fall, om du verkligen inte kan betala så kan du få 10 dagar på dig, från datumet då du bokade. Detta gäller vid köp av paket och tjänster (inte av produkter såsom ljudpaket). Kan du inte betala alls så är det bara att kommunicera med oss så hittar vi en lösning tillsammans.

DELBETALNINGSREGLER.

6.0 Vi har två delbetalningsregler:


1. Räntefri delbetalning, vi tar aldrig någon ränta.

2. Om ditt köp ligger mellan 2800 - 10,000 kronor så kan du dela upp det i tre månader. Om ditt köp ligger mellan 10,001 - 25,000 kronor så kan du dela upp det i fyra månader. Om ditt köp ligger mellan 25,001 - 40,000 kronor så kan du dela upp det i fem månader. Överstiger ditt köp 40,000 och du önskar att delbetala så kontakta oss, så lägger vi upp en delbetalningsplan.

PAKETREGLER.

7.0 När du bokar/bokat ett paket, kan du inte ändra om i paketet eller ta bort något från paketet för att minska på priset eller för att få pengar tillbaka. När du bokar/bokat ett paket, då är det innehållet i paketet som gäller, du kan alltså till exempel inte säga att du löser omslagsbilden själv och vill att vi tar bort priset för en omslagsbild från paketet, då får du isåfall avbryta och betala för det som gjorts enligt Avbokningsregler 2.1. Detta gäller om inget annat bestämts.

7.1 När du skapar en låt tillsammans med oss så har du möjligheten att ångra pågående projekt och börja om på en ny låt, men endast om det gjorts mindre än 50% på låten, dvs, t.ex att vi endast byggt upp en skiss och skrivit en första vers, detta räknas som mindre än 50%. Om mer än 50% av låten har gjorts, dvs, t.ex att vi byggt upp låten och skrivit verser och en refräng (kom ihåg att dessa bara är exempel). Då kan du inte ångra dig, vi kan självklart förbättra det pågående projektet men i detta fall kan du inte börja om på en ny låt. 

Få exklusiva erbjudanden + mer

Prenumerera nu

© 2020 Soul Family Entertainment

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon